Ulf Kristiansen, Asker GK er i det"umulige" hjørnet for tiden

Ulf hanket inn nok et par «fete» premiesjekker på Tjøme. Foto: Ingemar Ellefsen.

«Klokkespill» er det fristende å benytte som betegnelse på Ulf Kristiansens måte å ta seg rundt en golfbane på. Redaksjonen har opplevd det på nært hold mange ganger, og det som «vekker»  deg er er Ulfs ro i det meste han foretar seg på banen.
Ikke at han er noen bråkmaker utenfor banen heller, men hans sindige tålmodighet og balanserte reaksjoner  er forbilledlige for de fleste av oss som titt og ofte må «stille klokka». Spesielt når vi er litt for tidlig ute med hode og armer og hofta henger igjen i «fortiden».

Nå er imidlertid tiden inne for en aldri så liten kommentar fra vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter:
-Vi besluttet å utsette starten fra kl 10 til kl 12 grunnet værmeldingen, som sa det skulle regne en god del  inntil ca kl 12. Vi slapp dermed unna nesten alt regnet.  Men uheldigvis var det ikke alle som fikk med seg utsettelsen da sms-meldingen gikk ut litt for sent for de som hadde lang kjøretid til Tjøme. Grunnet en god del nedbør de to siste døgn ble banen mer utfordrende enn de fleste satte pris på.
Spesielt gikk det ut over nærspillet.  Men greenene var stort sett meget bra, og etter sigende ble det satt flere langputter.
Ulf Kristiansen forsynte seg med to premiesjekker; en som vinner av klasse 1/2 og en for beste brutto lik eller under banens par pluss 10.

Klassevinnere på Tjøme GK:
kl 1, Jan Andersen, Drammen GK, 88
kl 2, Ulf Kristiansen, Asker GK, 82
kl 3, Morten Wold, Tjøme GK, 91
kl 4, Arne Bjørn Hansen, Tjøme GK, 73 (netto)
kl 5, Knut Andresen, Østmarka GK, 81 (netto)
kl 7, Jan Henning Skaar, Vestfold GK, 83 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Redaksjonen iler til å berømmer de lokal vinnere i klasse 3 og 4, samt et aldri så lite hurr til NSGs tidligere daglige leder på første i klasse 7. Hurr.
Vi hurrer for alle vinnere og deltakere, og stor takk til Tjøme Golfklubb for nok et fremragende arrangement.
Lykke til videre i sesongen og sjekk kommende turneringer som er lagt ut i GolfBox.