117 seniorer på Mar Manor for å spille NSG Winter Tour.

Våre nye tittelponsorer fra Sissener gled lett inn i «det gode selskap». Fra venstre Jon, Maria og Peter.

 

Etter en lang reisedag, med de utfordringer slikt krever, kunne vår utmerkede turarrangør fra Premium Reiser, Tom Arne Tollefsen ønske såvel spiller som sponsorer velkommen.
Det var det en lystig gjeng som samlet seg til velkomstmiddag på Mar Menor Resort. Deltakere fra 36 klubber er i år med på denne hyggelige sesongstarten, som i år feirer 6 års suksess.

 

Bjørn Stenvik var over seg av begeistring for endelig å få mat.

 

Stemningen var upåklagelig, men det var tydelig å se at gjengen var en smule «utsultet». Aldri har redaksjonen opplevd at så mange kuvert-brød har forsvunnet så kjapt.
Til forrett ble det servert «Rough», som Lasse Delebekk kaller det, men også den så ut til å falle i smak. Det var i grunnen ganske smakelig det hele og ikke minst en god forsmak på hva som venter i den kommende uke.

 

Kjekstad er trofaste deltakere på de fleste «utflukter»….

I dag er det innspillrunde, dog med en innlagt konkurranse. Spillerne i hver ball skal levere hvert sitt scorekort (man bytter kort som vanlig og skriver for hverandre) Med 2 EUR i potten (bøtte ved 1. utslag) kjempes det om hvilket lag som har tre beste scores pr hull

I tillegg skulle det ikke forundre oss om det vanker både premier, overraskelser, stipend og gavedryss når vi samles i Clover Pub til ”AfterGolf” kl 19:00 for å avrunde dagen med så vel verbale som mer skummende forfriskninger.

Redaksjonen ønsker alle på det hjerteligste velkommen og gleder seg til fortsettelsen.

 

 

En stille bønn er alltid en god skikk enten det gjelder mat eller god score…