I Molde var det også ”full fres”

Kjell Henriksen HiO Nes 2017-tettNok en fenomenal dag for spilleglade seniorer på Molde og Nes søndag. Aller bredest smilte nok Kjell Henriksen, som fikk Hole i One på Nes. Her er stemningsrapporten fra vår fremragende Turneringskoordinator Erik Økseter:
-80 spillere hadde en kjempefin dag på en flott bane, dog med noe sjenerende vind til tider.
Alle klasser bortsett fra klasse 3 ble vunnet på 3-4 slag under eget par for banen.
I klasse 1 ble det uhyre jevnt mellom vinner Jonny Sørensen og Sten Gunnar Dahl, begge fra Miklagard GK.  Begge endte på 73 brutto (+1), men en birdie på 17. hull (mot par) avgjorde striden i Sørensens favør. Netto ble det hhv -4 og -3 – vel blåst får en si!
”Dagens slag” kom på hull 16 (par tre hull på ca 125 m). som resultat av et uhyre presist slag med 7.er jernet av Kjell Henriksen (klasse 4) fra Hauger GK. Hans Hole in One (se bildet) resulterte både i Champagne(brus), en eske baller samt ekstra premiesjekk!  Det gratuleres! 
Klubben takkes for innbydende bane og meget godt arrangement.

Klassevinnere på Nes GK:
kl 1, Jonny Sørensen, Miklagard GK, 73
kl 2, Bjørn Richard Lilleseth, Nes GK 09 GK, 80
kl 3, Dag A Flugstad, Atlungstad GK, 87
kl 4, Freddy Heiberg Nes GK 09 GK, 68 (netto)
kl 5, Per Olav Løvbak, Kongsvingers GK, 69 (netto)

Fra Molde har vi også fått rapport, til tross for at vår engasjerte Turneringskoordinator Lars J Hoel selv var dypt engasjert i eget spill på Nes:
-Har vært og spilt Nes i dag, fint spillevær og fin bane, og hullene snudd på hodet fra i fjor, men det hører du nok fra Erik om etter hvert. (Det har vi gjort og du har allerede lest det.)
Derimot har Molde gjennomført NSG turnering i dag, og vår driftige Klubbkontakt Kåre Riksfjord har styrt det hele fra start til mål på en suveren måte, i fint spillevær, uten for mye sol.

Klassevinnere på Molde GK:
kl 2, Odd Einar Gussiaas, Molde GK, 88
kl 3, Svein O Sørensen, Molde GK, 81
kl 4, Klaus Olav Strand Laren, Kritiansund & Omegn GK, 72 (netto)
kl 5, Jan Erik Waagan, Kritiansund & Omegn GK, 72 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til Molde og Nes for solid innsats for ”Golfgleden”.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen, som nå går inn i en mer aktiv ferietid enn noensinne.

Det er på tide å melde seg på turneringene på Borre, Voss, i Trøndelag og Tyrifjord. Det blir som vanlig full fart både med Romeriksslaget, Mjøsvikua og Taigatour. Nytt av året er også en sleng opp i Valdres og Hallingdal 21. – 23. juli, med avslutning på Norefjell.

Sjekk terminlisten og meld deg på i GolfBox. Husk det er klokt å ha noen turneringsrunder inne før Lagmesterskapet ”braker løs” 11. og 12. August.