Nok en herlig golfdag i «Sommerparadiset»

En dårlig golfrunde er ikke «Verdens ende»men begynnelsen på en ny. Det er en god rude også. Magisk hva?

Vestfold er Norges sommerfylke nummer en, og redaksjonen har en mistanke om at de aller fleste i NSG har en eller annen uforglemmelig sommeropplevelse derfra. (Nå også muffins)
Enten bryggelangs i Tønsberg, i busk og kratt på Nøtterøy, svaberg på Verdens Ende eller en famlende svingom på «Måkeskjær». Hvor nå det enn måtte være.

Opp til flere måket til på Vestfold søndag i skjær optimisme, med de konsekvenser det kan ha på den stedvis lumske banen, som egentlig fremstår som ganske hyggelig.
Med snaut 150 spiller på banen i alle klasser ble det en dynamisk dag; fra det lysende til fullstendig «natta».
Men det er jo nettopp det som er magien i golf. Enten du spiller lysende eller helt «ræva» så vil du ha mer.
Bare du får deg en kaffe og vaffel og får snakket ut om opplevelsen. (smiler)
Redaksjonen har i skrivende stund ingen rapporter om «grasrotopplevelser» fra søndagens runde, men vi registrerer at en viss herr Rød fra Borre har låst seg fast på toppen av klasse 3.
Vi legger også merke til at Reinertsen igjen er på hugget. Bakkevig like så og kuriøst nok tok Steinar Danielsen plassen på toppen i klasse 4 der Anny var lørdag.  Uavgjort i «ekteskapsmatchen» der altså.

Her er rapport fra vår utmerkede turneringskoordinator Asle P:-Arrangementet ble som vanlig gjennomført uten minus i margen med Jan Henning Skaar som turneringsleder. Med «militær» presisjon styrte han sine tropper til terningkast 10 (maks score).

Imidlertid vil jeg gi et poeng ekstra til Susann Heimdal som fredag kveld bakte 160 «muffins» slik at vi alle etter 10 spilte hull ble mottatt av en smilende forecaddy  med servering av kaffe og den velsmakende baksten. (hva blir det neste?)

Meld deg på Landsdelsfinalen 15.09 og vent i spenning.

Klassevinnere på Vestfold:
kl 1, Øyvind Henriksen, MiklagardGK, 73
kl 2, Anne Line Bakkevig, OsloGK, 80
kl 3, Kjell Anders Rød, Borre GK, 83
kl 4, Steinar Danielsen, Tyrifjord GK, 74 (netto)
kl 5, Tille Egil Skogsrud, Nøtterøy GK, 71 (netto)
kl 7, Erling Mile, Drammen GK, 71 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Vestfold for en nok en minnerik solskinnsdag i «Sommerfylket»
Redaksjonen ønsker alle lykke til på Haga torsdag og Landsdelsfinaler som «siste»  kvalifisering til NSG Landsfinale på Drøbak 22. – 23. september. (Påmelding åpnet. SE HER)