Om Norge ikke gikk helt til topps på banen, så har vi nå en mann i ESGAs øverste organ.

Helge som styremedlem 2017

 

På General Assembly i ESGA (den Europeiske Senior Golf Organisasjonen), der alle lands presidenter møtes, ble Helge Wangen, Mjøsen GK valgt som styremedlem. Dette er etter redaksjonens skjønn en berikelse for styret, uten av vi skal sette forventningene for høyt.
Wangen har sittet i styret for NSG (Norsk Senior Golf) i 8 år, hvorav de fire siste som styreleder.
Med solid bakgrunn fra næringslivet, ikke minst som gründer, har han utviklet sin egen konsulent og software-bedrift – Geoservice – og vært en viktig bidragsyter til utviklingen av NSG som en profesjonell medlemsorganisasjon for seniorgolf.
Det er knyttet gledelig forventning til hva en strukturert og samtidig nytenkende person som Wangen kan berike en relativt ”traust” organisasjon med.

Veldig fornøyde "Kokkos-karer" etter innsatsen siste dag. Fra venstre Alf H Hansen, Gunnar Skrautvol, Leif-Erik Hansen, Samboeren til Leif Erik, Runar Gerhardsen, Jon Ragnar Krogstad og Pål Christiansen, som stikker seg inn over Caddie Svanhild. (Delvis skult, men "Støttekontakt for Alf)
Veldig fornøyde «Kokkos-karer» etter innsatsen siste dag. Fra venstre Alf H Hansen, Gunnar Skrautvol, Leif-Erik Hansen, Samboeren til Leif Erik, Runar Gerhardsen, Jon Ragnar Krogstad og Pål Christiansen, som stikker seg inn over Caddie Svanhild. (Delvis skjult, men «Støttekontakt» for Alf)

Nettogutta i praktslag.
Kjempeinnsats av nettogutta i dag. Med totalt -2 for laget bykset de opp fra den kjedelige 13. plassen til nr 9. Beklagelig for bruttogutta måtte de i år igjen se seg slått av «kokkosen». 13. plassen så ut til å «forfølge» og ikke minst forføre bruttolaget.
Uansett plassering er det grunn til å tro at samtlige finner sin plass under avslutningsbanketten og den høytidelige premieutdelingen.
Som du skjønner har gutta har nok å stri med.
Ikke minst slipsknuter, – men om det kniper fikser sikkert Caddie Svanhild det også.

Full oversikt Livescore finner du ved å klikke her. Velg deretter den lista du vil se på. Det kommer opp et nytt bilde hvor du i menylinjen over må klikke på «Livescore».

Eller du kan bruke «Zoom-funksjonen» på maskinen din og få  nedenstående lister opp i lesbar størrelse…

Endelig liste brutto Endelig liste Netto

Alf Henrik Gunnar Jon Ragnar Leif Erik