På tide å begynne forberede seg til årets størst golfbegivenhet

På tide å begynne forberedelser til årets største golfbegivenhet, sier «Lagseriegeneral» Erik Økseter.

Riis Bilglass Lagmesterskap 2023

Kjære golfere,                                                                     28.03.2023

Det har begynt å komme henvendelser angående Riis Bilglass Lagmesterskap 2023 som blir arrangert på 8 baner helgen 26.-27. august; derfor litt foreløpig informasjon nå.
Detaljert invitasjon med all nødvendig informasjon angående frister, påmelding av lag samt spillere blir sendt ut ca 20. juni til alle lagkontakter fra i fjor samt til klubbenes KK’er der disse ikke er en og samme person. Det kan indikeres at frist for bekreftelse av lag/påmelding av nye lag vil bli ca 8. juli, mens frist for påmelding av spillerne vil bli ca 10. august.
Alle 181 lag som var med i fjor er nå plassert på de åtte banene som skal benyttes i august, ref vedlagte oversikt. Lagenes plassering er basert på opp- og nedrykk fra spill i september 2022. Nye lag som påmeldes i år, vil bli plassert i 3.divisjon (2. divisjon i Vest og Nord). Det kan forventes litt intern rokering av lagene i 3. divisjon; en del nye lag vil komme inn og noen av lagene som var med i fjor, stiller kanskje ikke lag i år. Men lagene i 1. og 2. divisjon skal i prinsippet spille der de er satt opp på vedlagte oversikt.

Vennligst sjekk at «ditt/dine» lag er der du forventer å finne det/dem i tabelloversikten.
KLIKK HER
Ved eventuell uklarhet, vennligst kontakt undertegnede på e-post.

Erik Økseter

erik.okseter@gmail.com

 PS – Nyttig tips

Jeg anbefaler deg å laste ned og lese Turneringsbestemmelsene. Både generelt og om Lagmesterskapet spesielt.
TB finner du i vårt Dokumnetarkiv KLIKK HER