På tide å samle lagene....

Nok en gang vil vår eminente turneringskoordainator Erik Økseter holde orden på det administrative vedrørende lagmesterskapet som nå heter Riis Bilglass Lagmesterskap. Dette som følge av en kjærkommen avtale om samarbeid i flere år fremover.

Her er informasjon fra Erik:

Kjære golfere,

Det har begynt å komme henvendelser angående kommende Riis Bilglass Lagmesterskap som blir arrangert på 8 baner helgen 17.-18. september; derfor litt foreløpig informasjon nå.
Detaljert invitasjon med all nødvendig informasjon angående frister, påmelding av lag samt spillere blir sendt ut primo juli til alle lagkontakter fra i fjor samt til klubbenes KK’er der disse ikke er en og samme person. Det kan indikeres at frist for bekreftelse av lag/påmelding av nye lag vil bli ca 25. juli, mens frist for påmelding av spillerne vil bli ca 30. august.
Sjekk listen
LAST NED HER
Alle 193 lag som var med i fjor er nå plassert på de åtte banene som skal benyttes i september, ref vedlagte oversikt. Nye lag som påmeldes i år vil bli plassert i 3.divisjon (2. divisjon i Vest og Nord).
Vennligst sjekk at «ditt/dine» lag er der du forventer å finne det/dem i vedlegget. Ved eventuell uklarhet, vennligst kontakt undertegnede på e-post.
Erik Økseter